VACATURE ONTWERPER/TEKENAAR

Omschrijving
Corovum Advies is een jong en enthousiast adviesbureau binnen de civiele techniek. Voor ons ervaren en gezellige team zoeken we jonge aanwas. Vanuit ons eigen ingenieursbureau en vanuit de rol als adviseur ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij de realisatie van projecten op het gebied van infrastructuur, civiele techniek en ruimtelijke ordening. Wij verzorgen de benodigde ingenieursdiensten.

Wat ga je doen?
Als ontwerper / tekenaar ben je de vakkracht in ons ingenieursbureau. Samen met de werkvoorbereider en projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van diverse uiteenlopende projecten. Het slim ontwerpen, de inventiviteit is een van onze kernwaarden, is jouw opgave. Voor onze opdrachtgevers ontwerp jij, als onderdeel van multidisciplinaire teams, wegreconstructies, ruimtelijke inpassingen, rioleringsopgaven, stedelijke infrastructuur en kleine waterbouwkundige constructies in Nederland. Deze civieltechnische projecten voeren wij met name uit voor overheden, maar ook voor aannemers en ontwikkelaars. Corovum is volop bezig met 3D ontwikkelingen. Samen met je collega’s binnen ons bedrijf, maar ook in samenwerking met externe adviseurs, zijn er veel mogelijkheden om je hierin te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?
• Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding, op het gebied van Infrastructuur of Civiele Techniek.
• Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als tekenaar ontwerper.
• Ervaring met Autocad.
• Resultaatgericht, pro-actief.
• Communicatief vaardig, zowel mondeling als in geschrift.
• Je bent een echte teamspeler en aanpakker!

Aanbod:
We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studie- en doorgroeimogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Corovum Advies op telefoonnummer 0182-548441. Heb je interesse in deze functie dan zien we jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet. Indienen kan per mail naar info@corovum.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Copyright © COROVUM ADVIES BV 2021 - Gravin Beatrixstraat 34, 2805 PJ Gouda - KvK 24404794 - Privacy voorwaarden
BETROUWBAAR | INVENTIEF | BETROKKEN