HET TEAM

Het Team

Professioneel. Ervaren. Direct.
Met respect voor de doelstellingen van de opdrachtgever.
Doel is altijd het opleveren van uw project conform planning, budget en verwachtingen.
Dat werkt. Dat is Corovum Advies.

MAAK KENNIS MET COROVUM ADVIES:

Het Team

Johan Kraeima

Oprichter en eigenaar van Corovum Advies BV, meer dan 20 jaar ervaring met multidisciplinaire projectleiding in het civiele werkveld. Johan is een doelgerichte en bedreven allround projectmanager. Zegt waar hij voor staat en staat voor wat hij zegt.

Het Team

Wouter de Graaf

Wouter is een ervaren engineer in de breedste zin van het woord. Technisch inhoudelijk, maar ook oog voor omgeving en belangen.

Het Team

Arthur Karreman

Arthur is een betrokken projectleider, teamspeler en een aanpakker. Hij haalt energie uit het coachen en begeleiden van teamleden en haalt hier meerwaarde uit voor projecten en mensen. Bewaken van kwaliteit, tijd en geld staat voorop. Arthur heeft goed overzicht van projecten, signaleert tijdig eventuele risico’s en beheerst die. Afspraak is afspraak is een belangrijk credo en hij verwacht dit ook van anderen.

Het Team

Ed van der Voort

Een goede voorbereiding is het halve werk, zo pakt Ed zorgvuldig en nauwgezet zijn werk en projecten als projectmanager aan. Rustig weloverwogen, open en kritisch. Ed zijn kracht ligt in verkeerskundige opgaven en het leiden van lightrail projecten. Tramlijn 19 in de Haagse regio is zijn kindje. Daarnaast is Ed, niet voor niets, onze kwaliteitsmanager.

Het Team

Matthieu Vermeulen

Matthieu is een senior ontwerper. Door zijn brede ervaring in het complete werkveld civiele techniek is hij in staat zowel zelfstandig als in een projectteam zijn taken snel en vakkundig uit te voeren.

Het Team

Hans Molenaar

Onze stille kracht, van nature een goed moreel kompas. Hans houdt erg van lachen én hard werken. Hans is sterk in het opstellen van bestekken, verkeerskundig ontwerpen én neemt kostendeskundigheid met zich mee. Kortom onze ervaren en vindingrijke werkvoorbereider.

Het Team

Edith van Norden

Edith is de office-manager van ons kantoor. Zij zorgt dat het bedrijf blijft draaien.

Het Team

Marian Philip-Vermeij

Werkt met veel enthousiasme als groeiende tekenaar/ calculator. Zij geniet ervan om met een ervaren en gedreven team aan uitdagende projecten te werken.

Het Team

Timo van Norden

Timo is gemotiveerd, leergierig en een aanpakker. Wij leiden hem op van basis kennis tot 2D/3D tekenaar. We hopen op een mooie toekomst voor hem in ons vakgebied.

Het Team

Luuk Kraeima

Luuk is een nieuwsgierige student die graag leert. Door middel van stage ervaring in de praktijk en de benodigde voorbereiding qua kennis in het vakgebied, weet hij al heel wat over de civiele wereld. Luuk helpt graag bij het tekenen in AutoCAD of het berekenen in Excel.

Het Team

Feras Saab

Het Team

Gökhan Ugurlu

Het Team

Maya le Noble

Het Team

Ritesh Motie

Copyright © COROVUM ADVIES BV 2021 - Gravin Beatrixstraat 34, 2805 PJ Gouda - KvK 24404794 - Privacy voorwaarden
BETROUWBAAR | INVENTIEF | BETROKKEN