VACATURE WERKVOORBEREIDER

Omschrijving
Corovum Advies is een jong en enthousiast adviesbureau binnen de civiele techniek. Voor ons ervaren en gezellige team zoeken we jonge aanwas. Vanuit ons eigen ingenieursbureau en vanuit de rol als adviseur ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij de realisatie van projecten op het gebied van infrastructuur, civiele techniek en ruimtelijke ordening. Wij verzorgen de benodigde ingenieursdiensten.

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider / ontwerpleider ben je het geweten binnen onze projecten. Samen met collega’s, tekenaar en projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van diverse uiteenlopende (civieltechnische) projecten. Het zoeken van de beste oplossing binnen de kaders van tijd, geld, eisen en wensen van opdrachtgever horen daarbij. Jouw werk is hoofdzakelijk het opstellen van werkbeschrijvingen, bestekken en vergunningaanvragen en het maken van ramingen.

Deze projecten voer je uit voor verschillende opdrachtgevers waardoor je werk erg afwisselend is. Het takenpakket bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:
• Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van RAW-bestekken en kostenramingen. Daarnaast vraag je de vergunningen (bv Omgevings- en Watervergunningen) aan voor de projecten.
• Het uitzetten en coördineren van gebiedsonderzoeken behoort tot je takenpakket. Denk hierbij bijvoorbeeld aan terreinmetingen, een bodemonderzoek en Geo-technisch advies.
• Samen met de projectleider en de tekenaar vorm je een complementerend projectteam. Als werkvoorbereider versterk je de projectleider door het opstellen van verslagen en offertes en je begeleidt de tekenaar in het ontwerpproces.
• Je zoekt tevens afstemming met stakeholders, waardoor je diverse mensen spreekt. Zo zoek je bijvoorbeeld contact met onderzoeksbureaus en met de opdrachtgever.
• Als werkvoorbereider ben je betrokken bij het opstellen van de Inschrijvingsleidraad. Je beantwoordt vragen van aannemers uit de nota van inlichtingen en bent betrokken bij de contractvorming rondom aanbestedingen.

Daarnaast biedt Corovum voldoende groeimogelijkheden. Zo is er voor jou als werkvoorbereider nadrukkelijk de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen tot projectleider!

Wie zoeken wij?
• Minimaal MBO werk- en denkniveau en een afgeronde, relevante opleiding op het gebied van Civiele Techniek / Infrastructuur.
• Werkervaring als werkvoorbereider/ontwerpr is een pré.
• Ervaring met contractmanagement en moderne contractvormen (UAV, UAV-gc) is ook een pré.
• Kennis van en ervaring met RAW-systematiek en UAV 2012.
• Bekwaam in het opstellen van AutoCAD tekeningen (NLCS), calculaties en planningen.
• Integraal en projectmatig kunnen werken.
• Accuraat en deskundig.
• Goed kunnen plannen, coördineren en organiseren.
• Resultaatgericht, pro-actief.
• Communicatief vaardig, zowel mondeling als in geschrift, jij stelt o.a. contracten op!
• Je bent een echte aanpakker!

Aanbod:
We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studie- en doorgroeimogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

Corovum is op zoek naar een professional om zich duurzaam mee te versterken. Daarom is de organisatie dan ook bereid om in je te investeren in de vorm van uitgebreide studie- en doorgroeimogelijkheden. Salaris is gunstig en wordt geboden op basis van jouw studie- en werkervaringDaarnaast heb je recht op 32 vakantiedagen en krijg je jaarlijks de beschikking over een opleidingsbudget van € 5.000. Tot slot is er een Gezond- en Fitplan van toepassing waarmee je bijvoorbeeld een sportschoolabonnement of een fiets kan bekostigen.

Bij Corovum kom je terecht in een organisatie waarin je met ervaren professionals werkt aan verschillende uitdagende projecten voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Hierdoor is Corovum de ideale organisatie om je als veelzijdige professional te ontwikkelen.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Corovum Advies op telefoonnummer 0182-548441. Heb je interesse in deze functie dan zien we jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet. Indienen kan per mail naar info@corovum.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Copyright © COROVUM ADVIES BV 2021 - Gravin Beatrixstraat 34, 2805 PJ Gouda - KvK 24404794 - Privacy voorwaarden
BETROUWBAAR | INVENTIEF | BETROKKEN